Hoe pakken we zorgbegeleiding concreet aan?

Wanneer u contact opneemt met CenZor evalueert een zorgbegeleider vrijblijvend uw vragen in een telefonisch gesprek. Dit is gratis.

Hebben wij de kennis en competentie om op uw vragen een antwoord te formuleren, dan nodigt de zorgbegeleider u uit voor een persoonlijk gesprek, of komt zo nodig bij u thuis of in de zorginstelling. Deze gesprekken verlopen aan een uurtarief. Gemiddeld duren gesprekken 1 tot 2 uur, afhankelijk van uw vragen. U beslist of u hierbij anderen betrekt of niet. 

Indien uw vraag om medisch advies of medische begeleiding vraagt, dan gebeurt dit door een arts, die zo nodig ook documenten opstelt die medisch ingrijpen voorschrijven. Hiervoor zijn aparte tarieven.

CenZor geeft de optie om gesprekken te boeken per uur en af te rekenen op het einde van het gesprek. Daarnaast is er de mogelijkheid een contract te nemen voor een vooraf bepaald aantal uren (min.6 uur) die u vervolgens vrij opneemt binnen 12 maanden. Hierbij is betalingsspreiding mogelijk per maand over 12 maanden en een korting. Hoe meer uren u boekt, hoe lager de prijs per uur.

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x